Tablett Repair

Välj ditt surfplattamärke nedan

mobiltelefoner

Mobiltelefon reparation

På jojomobil fixar och reparerar vi alla större märken av smarta telefoner inklusive Apple iPhone, Samsung Galaxy-serien, Google Pixels, Moto, One Plus och många andra modeller. Vårt team av certifierade tekniker är glada över att kunna erbjuda dig snabba och prisvärda reparationsalternativ för mobiltelefoner. Våra prisbelönta tjänster har visats i många lokala och nationella publikationer. Jojomobils mobiltelefonverkstäder har presenterats i PC Magazine, The Montgomery Advertiser och Digital Journal!

Mycket få elektronikverkstäder erbjuder interna mikrolödningstjänster, men det gör jojomobil. Vår avancerade personal har förmågan att fixa det som andra helt enkelt inte kan. jojomobil är inte bara den ledande elektronikreparationstjänsten i Kristianstad på grund av vår garanti och kundservice; vi är det nummer 1 mobiltelefonreparationsföretaget eftersom vi har gjort en extra mil för att förstå tekniken bakom moderna smarta telefoner. Det är därför när andra mobiltelefonverkstäder inte kan fixa en enhet ringer de jojomobil för att fixa den. Skippa mellanhanden och arbeta direkt med experterna!

67

Vi erbjuder OEM-kvalitetstelefondelar

Till skillnad från många av våra konkurrenter erbjuder vi den verkliga affären: OEM-kvalitetsdelar för mobiltelefonreparationer. När din mobiltelefon blir skadad, låt inte köpcentrets kiosk lägga skräp på din telefon. Låt en certifierad jojomobil-tekniker sätta tillbaka den ursprungliga kvalitetsdelen så att du kan komma tillbaka till livet som vanligt.

68

De bästa smarttelefonteknikerna

Våra certifierade tekniker backas upp av något som är ännu bättre än en plakett på väggen: år av erfarenhet. Alla våra telefontekniker går igenom rigorösa reparationskurser för smarttelefoner och måste slutföra OEM-certifieringar som Apples ACiT innan varje beröring av en kunds mobila enhet.

69

1 Års Garanti

Vår branschledande 1 års garanti garanterar att din telefonreparation kommer att göras på rätt sätt, första gången! Vi ger en av de bästa garantierna på mobiltelefonreparationstjänster i landet eftersom det är det vi gör bäst.

70

Prisgaranti för bästa telefonreparation

Eftersom vi är en toppleverantör av mobilreparationstjänster, förhandlar vårt team de bästa priserna för högkvalitativa delar direkt från fabriken. Vår extremt höga volym av telefonreparationer gör att vi kan se till att du får bästa möjliga affär.